L.S. rođen 1981. godine

Pacijent L.S. rođen 1981. godine javio se zbog estetskog problema u gornjoj vilici. Stare metalokeramičke krunice na obe jedinice izgledale su kao “namerno loše urađene”. Ostali zubi napred bili su dosta kratki, sa većim brojem plombi. Pacijent je video neke od naših radova i odlučio da sredi svoj osmeh.

Nakon snimka svih zuba i malih snimaka nekih zuba koji su ranije lečeni odlučili smo se da uradimo metalokeramički most od 12 krunica. U ovom slučaju nije bilo nikakvih posebnih nedoumica ili problema i sve je teklo poprilično glatko.

Zubi nosači ispod pacijentovih starih krunica bili su očuvani. Izradili smo pacijentu privremene krunice kako bi brušeni živi zubi bili zaštićeni od spoljašnjih nadražaja, pre svega hladnog vazduha i tečnosti.

Pacijent nije želeo previše veliku razliku u boji u odnosu na donje zube , pa smo se dogovorili da uradimo svetlije zube za samo jednu nijansu. Što se tiče donjih zuba oni su u planu da se izbele u danima koji dolaze.

Pacijent je bio jako zadovoljan postignutim rezultatom. Ukoliko se i Vama dopada kako sada naš pacijent izgleda kliknite LIKE:) Unapred hvala iz ordinacije:)