V.S. rođena 1976. godine

Bezmetalna keramika (boja B1)

Pacijentkinja V.S. rođena 1976. godine dolazi u ordinaciju zbog estetskog momenta koji želi da postigne nakon nekoliko godina neuspelih pokušaja.

Pacijentkinja je želela da zameni stare krunice na prednjim zubima. Krunice nisu odgovarale brušenim zubima jer je u međuvremenu morala da leči gornji levi prvi sekutić i da uradi hiruršku intervenciju apikotomiju na njemu, kao i da izvadi desni sekutić.

Posao frizera kojim se pacijentkinja posvećeno bavi već dugi niz godina zahtevao je konstantne razgovore sa mušterijama i baš zato ona je želela da estetika bude potpuna i njen osmeh savršen.

Posavetovali smo je da uradi najkvalitetnije krunice, kako bi konačno ispunila svoja očekivanja. Odlučila je da uradi most od 6 bezmetalnih keramičkih cirkonijum krunica u A1 boji.

Efekat je bio odličan, a pacijentkinja vrlo zadovoljna.

Zanimljiv detalj koji ćemo pamtiti duže vreme jeste karmin koji je donela za priliku slikanja pod obrazloženjem da “želi da se razlikuje i bude autentična”. Specifična boja karmina učinila je bezmetalne krunice zanimljivim i drugačijim.

Vi procenite jesmo li postigli adekvatne rezultate.