S.G. rođena 1981. godine

Bezmetalna keramika, cirkularni most u obe vilice (Boja B1)

Pacijentkinja S.G. rođena 1981. godine javila nam se u ordinaciju zbog estetskog problema koji je imala više godina unazad. Ponosna majka čak petoro dece, četiri devojčice i jednog dečaka, nije imala vremena da se bavi sopstvenim izgledom i zubima, ali nakon što su deca porasla odlučila je da se vrati na stari put. Za manje od 3 meseca smršala je čak 15 kilograma, a nas potražila zbog ulepšavanja osmeha.

Nakon analize ortopan snimka , na velikom broju zuba bile su prisutne dotrajale bele plombe, koje nisu menjane nekoliko godina.

Nijedan zub nije imao problem sa nervom, a kost je bila zdrava u obe vilice. Pacijentkinja je želela tri stvari- da zubi budu zdravi, lepi i beli.
Pošto pacijentkinja nije imala više od 5 dana slobodnih morali smo pristupiti celodnevnom brušenju zuba u obe vilice. 23 zuba je trebalo izbrusiti i uzeti što kvalitetniji otisak, kako bi tehničar mogao da izradi rad sa što boljim rubovima, estetski kvalitetan i funkcionalno odgovarajući.

Ponudli smo pacijentkinji izradu bezmetalnih keramičkih mostova, kao visoko estetsko rešenje. Ona je to odmah prihvatila.

Na kraju možemo samo da joj čestitamo na upornosti, želji i odlučnosti. Provesti preko 7 sati u stolici, izdržati brušenje tolikog broja zuba u jednom danu, držati otvorena usta najmanje 4-5 sati-to mogu samo najhrabriji!

Rezultatima je pacijentkinja bila oduševljena, a posebno njen suprug koji nije verovao kako mu žena izgleda za samo 2 dana.

Ukoliko želite da i Vama ulepšamo život kroz savršen osmeh kojim će te se ponositi javite nam se na pregled i konsultacije.